Midsommar helgen

Så var även denna midsommar helg över! Som vanligt går allting så fort och det är redan måndag. På självaste midsommarafton var vi bortbjudna men minsta dottern i den familjen spydde tyvärr så vi fick vara här i stället. De som var här var Jennie och Anders med barnen Felicia och Emmy och Åsa & Morgan och deras lille Elias. Självklart var även vi och våra vilddjur (barnen) med. Vi grillade, drack rödvin och hade det allmänt trevligt i vårt uterum.
Till efterätt blev det jordgubbar och glass och efter det mera rödvin =) Självklart allt i ganska lugn takt eftersom alla barnen var med, som mest var ute och lekte och åt godis. De minsta barnen somnade en efter en runt 20.00-21.00 och de två stora däckade i soffan vi 23.00. Vädret höll sig hyfsat ok och regnet höll sig borta vilket var ganska skönt även om man satt under tak.

Här är Smilla på midsommarafton i sin fina Giraff klänning från Me & I, självklart har storasyster en likadan =)


På midsommar dagens morgon såg det ut så här, två morgontrötta barn och Saltkråkan på film.



Pappan var ännu tröttare och gick och lade sig  efter frukost, kom ner lagom tills det var dags att äta lite middag. Då hade jag hunnit rensa lite rabatten och Smilla hade även hunnit med ett dopp i poolen(med kläder och sandaler på) där det endast var regnvatten. Det här tyckte även storasyster Ebba såg kul ut och hoppadre i med gympaskor och allt. Ja ja vad säger man, de hade ju roligt i alla fall.

På midsommardagens kväll tog vi oss en tur ner till stan där det var den årliga cruisingen, det var kö in till stan en bra bit. Många fina bilar och även många skrothögar, men som vanlig är det ju så kul att kolla på dom. Solen sken och allt var rätt skönt eller....... njaa ett litet svart moln på himlen hade vi. Micke fick skoskav!!!!!  När ungarna inte gnäller så är det självklart sambon som gör det. Vi kom till bilen i alla fall, vi trodde att vi skulle kunna parkera den ganska nära stan men vi kom till Tröten sen var det stopp. Väl hemma nattade vi barnen och sen slängde vi oss i soffan.

Gårdagen bjöd på REGN, REGN och REGN! Vi hade tänkt måla färdigt den gaveln som vi börjat med men det har ju regnat nästan hela veckan. Vi tog en tur till Göfab och köpte dynor till våra möbler i uterummet och kollade även på grejer till en grind. Behövs nu när Smilla är så snabb på att sticka.
På kvällen kom svärmor och svärfar + faster till barnen med pojkvän, vi åt thaimat och tog det ganska lugnt. När barnen lagt sig blev det ännu en filmkväll innan ögonen föll i hop.

Det här var hela vår midsommarhelg, en hel del regn som vanligt!!

Kommentarer
Postat av: kristin

moster älsklingar, dom e som goast när dom e lite trötta och inte orkar hitt på nåt bus ;)

hehe

2008-06-23 @ 12:33:13
URL: http://http://kristinnilsson88.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0