God morgon!

Eller gomiddag kanske det snarare är =) Sambon kör barnen till farmor och farfar så vi kan få grejat här lite. Det skall snyggas upp i trädgården och målas färdigt det som är kvar. Tyvärr blåser det en del men det skall nog gå ändå. Härligt vackert höstväder har vi i alla fall så en dag utomhus är aldrig fel.
I går var Kristin och Robin här, jag var jätteseg så det blev inte mycket gjort mer än slingor på Kristin. På kvällen åt vi gott och slappade i soffan, ett halvt parti Yatzi hann vi med innan Sing a Long började. Såg ett så himla roligt klipp på en gubbe som skall laga sin klocka och blivit smygfilmad av sin son.
Ha ha kan man inga fula ord innan så kan man dom efter man sett klippet =)  www.tusenapor.se/youtube-skonaste
Kolla in nr 78 =)

KRAM!!

Förkyld!!!

Japp sitter här och snorar för fullt, så störande. Hatar verkligen att vara förkyld, man är inte tillräckligt sjuk för få ligga i sängen hela dagen och bli ompysslad men man känner sig inte på topp heller. Hade en plan att jag skulle ut och springa ( ja alltså jogga då) en sväng sen men får nog ta och skippa det då kroppen känns så där härligt mör av förkylningen. I onsdags styrketränade jag och det var sååå skönt efteråt! Men som vanligt när man skall ta upp träningen smyger sig bassiluskerna på. Får bli vilodag i dag och i morrn så hoppas jag på gympan på måndag.
Har bestämt mig nu för att nu är det dags på riktigt att gå ner mina resterande kilon, så jkag hoppas verkligen att jag kan komma i gång ordentligt annars skjuter man bara upp det hela tiden.

I dag kommer Kristin och Robin ut och jag skall göra slingor på Kristin, lite målning blir det nog förhoppningsvis om vädret tillåter. I kväll blir det riktigt lördagsmys ,eftersom jag åkte till torp i går och shoppade loss. Skulle inte handla något till barnen men jag hade ju en kupong på Lindex, 25% på hela köpet så jag kom ut därifrån lite fattigare. Köpte även en skjort-klänning och en tröja till mig på HM, och en lång tröja på Gina Trico. behöver en kofta oxå men det får vänta ett tag till. Barnen skall ha vinterkängor och Ebba måste ha en overall. Till Smilla har jag ju kvar grejer efter Ebba så hon klarar sig, men Ebba behöver ju en jacka oxå. Ja vi får väl se vad det blir =)

KRAM!!

Tjuvar snor.....

Ebba hade i dag ett mycket givande samtal med sin pappa när han stod ute och målade färdigt huset på baksidan.
Hon berättade att hon hade en tjuv i en bur, Micke frågade då hur tjuvar såg ut och hon berättade att dom har randiga kläder, sedan talade hon om att TJUVAR SNOR saker!! Speciellt om man inte låser dörren..... hmm
Jaha undrar var det uttrycket kommer i från, kan inte komma på att vi nånsin sagt att någon snor saker, men ganska roligt var det när Micke kommer in och berättade för mig. Ja hellre att hon kan sådana ord än att hon säger andra fula ord. Svordomar hör hon tillräckligt från mig tror jag så det kanske inte är lika intressant =)

Här är i alla fall en otroligt bra låt i alla fall

www.youtube.com/watch?v=sx5dGjrze4k

KRAM!!

Skolarbete

Japp, i dag skall dagen ägnas åt skolarbete, äntligen. Efter två dagar hemma med barnen är det skönt med lite omväxling innan helgen. Har en textreflektion som skall in och även lite litteratur som skall läsas. Det är så typiskt bara för just i dag ringde dom och frågade om jag kunde jobba men eftersom skolan tyvärr blivit eftersatt när barnen är sjuka så var jag tvungen att tacka nej. Jobbigt eftersom jag vet att dom inte ringer om man säger nej för många gånger.
Ja ja, det är bara att ta nya tag och pigga upp sig själv med en kopp kaffe sen.
Först på schemat denna morgon innan skolarbetet är FRUKOST, vilket innebär i min ensamhet med Mix megapol, tidning, yuoghurt, te och två knäckemackor. Nyttigt va?!

KRAM!!

Hemma

I måndags fick jag hämta Smilla på dagis då hon hade varit jättehängig under dagen, hämtade naturligtvis båda tjejerna och Ebba var väl inte superlycklig direkt.
Väl hemma tog jag tempen på Smilla och hon hade 38,5 i feber, en trött liten tjej lade sig på soffan med napp och kossan och skulle kolla på saltkråkan. I går var både feber och trötthet borta men dom fick vara hemma båda två både i går och i dag och vila upp sig. Det kändes som att dom behövde det. Nu sover Smilla uppe och Ebba har gått bort till en av sina kompisar på gården så jag sitter här och funderar.

Min Ebba är ju 4,5 år och har just nu värsta tonårs-humöret. ALLT skall diskuteras och tjafsas om helst skall hon ha sista ordet alltid, hon vet oxå precis vilka knappar hon skall trycka på för att få i gång mig. Nu har jag bestämt mig för att nu är det nog, jag skall verkligen försöka hålla mig lugn och inte bli arg för fort, men hon måste oxå lära sig att klara ett nej vilket nog är det svåraste just nu. Sedan undrar jag hur länge det här skall hålla på för nu har det vart så här bra länge och jag blir så trött på allabråk som uppstår hela tiden. Ett exempel var förut när jag bad Ebba att plocka upp filtarna som dom haft att leka med på golvet som dom egentligen inte får ha att leka med. jag sa att nästa gång måste ni fråga innan ni bara tar filtarna för just dom vill jag inte att ni leker med. Då säger Ebba: Men! Vilka skall vi ta då? Förresten är det faktiskt inte bara era filtar!!
Hmmm hon är BARA fyra och inte tretton som det låter. Är alla fyra-åringa sådana här?
Vad skall jag göra för att hon inte skall tjafsa om allt, och går det här över eller kommer hon alltid att vara sån här!!
ja, över går det väl men då kommer ju nästa period och så håller det på så tills dom flyttar hemifrån. Just nu är jag så otroligt trött på alla diskussioner om allt men samtidigt så har ju även Smilla en väldigt arg period just nu som inte heller förbättrar saken. På morgonen innan dagis så kan man hinna med ett x antal diskussioner innan man kommer i väg. Jag försöker alltid att lägga fram kläder kvällen innan men Ebba skall alltid tvära med något. Nej inte den tröjan den är för liten, nej inte dom byxorna dom är för långa, jag trampar på dom. Sedan skall Smilla ha på sig sina kläder och då skriker hon: LELV!! Vilket betyder själv. Jag brukar se till att Smilla får börja först, sen tar dusten med Ebba. Ändå känner man hur stressad man blir, vi har minst 1,5 timma på oss på morgonen och då skall barnen äta frukost på dagis så det är alltså BARA kläder och tandborstning som skall fixas på barnen vilket inte borde ta mer än 10 min. För oss tar det minst 30 min innan kläder är på! Hjälp, nu när man dessutom skriver om det känns det ännu mer absurt.
Hmm får nog sätta mig och fundera ut en lösning på mitt eget problem! Tips och ideer mottages tacksamt!

KRAM!!

Trevlig lördagkväll

Hela dagen gick åt till lite målning, mycket städning + lite till innan våra gäster för kvällen skulle dyka upp. Vid 17.00-17.30 dök alla upp, Angelica med familj, hennes syster Erica med familj och Åsa E med familj. Räkor, kräftor och en kycklingsallad stod på menyn, salladen var för dom som inte åt så mycket skaldjur men den blev mest stående för det var så himla gott med räkor och kräftor.
Vi åt och drack gott och hade JÄTTETREVLIGT!!!! Som vanligt när vi träffas är det många skratt och jag har alltid hur roligt som helst, kan iofs oxå bero på att jag är expert på att kläcka ur mig knäppa saker oxå.
Barnen lekte och hade det mysigt dom med, när klockan närmade sig nio-snåret fick dom lite godis och så satte vi på en film. OJ vad lugnt det blev. En efter en däckade dom och helt plötsligt var det bara vi vuxna som var vakna.

Dagen i går gick åt till mer målning för nu börjar det bli bråttom om vi skall hinna färdigt i år.
På eftermiddagen var det dags för Ebba att komma i väg till simskolan, hon var jättenöjd trots att hon hade vart så trött innan att hon somnade en stund.
I dag är det pluggning och lite mer målning som står på schemat, som vanligt helt enkelt!

KRAM!!


Arg

Ja inte jag alltså utan min yngsta dotter som verkligen är arg HELA tiden, hon är arg för att hon vill ta på sig kläderna själv vilket hon oxå oftast får. Hon blir arg när hon inte fixar att ta på sig kläderna helt själv utan hon måste be nån om hjälp, hon blir arg när vi skall gå ut, hon blir arg om vi INTE går ut, hon blir arg om nån av oss skall åka och handla och hon inte får åka med, hon blir arg i samma situation om hon måste åka med. Kort sagt så är hon arg i princip HELA TIDEN!!!!!!! Självklart både visar hon det och talar om det: Jae ajjjjjjjj!!!!!! skriker hon över hela huset så att man får tinnituss och huvudvärk. Gladast är hon när hon kan pyssla med sina hyss, tex dra ner alla kuddar och filtar från soffan, kasta ner leksaker från övervåningen, kasta saker över huvud taget är roligt mm mm mm
Jag blir tokig av allt gnäll som självklart oxå hör till argheten, skriker hon inte så gnäller hon.
Detta låter säkert jättehemsk och självklart är hon ändå världens goaste inemellan, som nu när hon sitter i mitt knä och lyssnar på Mp-3 spelaren samtidigt som hon diggar med huvet. Som tur är vet jag ju att det här är något övergående och det är bara att vänta in nästa perid som innefattar någon ny grej att trotsa över.

KRAM!!

Fredag...

Här sitter jag komatrött och MÅSTE plugga, har absolut ingen som helst lust men måste man så måste man. Risken finns iofs att jag somnar med näsan i boken. Satt uppe och läste en helt annan bok i går kväll som inte alls har med skolan att göra vilket naturligtvis har resulterat i att jag nu sitter här och känner mig görseg.
En rolig sak som har hänt är att jag nu skall jobba varje fredag fram till årsslutet i alla fall, jättekul!! Skönt att få känna på arbetslivet igen och kunna omsätta alla mina kunskaper i praktiken =) Eller nåt liknande i alla fall......

I dag var det endast 10 grader ute när vi åkte till dagis så jag tog med tunna vantar och tunn mössa till barne att ha där, Smilla skulle naturligtvis ha på sig allt i bilen och det såg ut som om det var värsta vintern ute. Hon blir så himla lätt kall om händerna så det kändes ändå som en bra grej.
Nu skiner solen och man kan ju hoppas på att vi får en dag med härligt höstväder efter allt regnande.

KRAM!!!!


Helgen

Startade med ÖSREGN! Hade tänkt att vi skulle ta oss ner till stan eftersom det skulle vara barnens dag men vi höll oss hemma. Kusin Linus med mamma och pappa skulle ju oxå komma, vi skulle passa Linus eftersom föräldrarna skulle på bröllop. Sena (som vanligt) dök dom upp så att dom hann slänga i sig lite mat innan kläder och annat  skulle fixas. Barnen lekte och hade jätte kul hela eftermiddagen. Lite senare gick vi till vår lilla lekpark som dom nu har fixat i ordning riktigt fint. Gick hem och slängde alla tre barnen i badet, efter det åt vi lite middag, barnen fick se lite på film innan det var dags för sängen.
När alla tre äntligen var i säng slängde jag och Micke oss i soffan för att se på en film (vi hade fortfarande inga kanaler) men jag somnade i soffan efter en haltimma.
Hann knappt i säng innan Ebba skulle upp och kissa, somnade och sov i kanske två timmar då hörde jag Smilla komma tassande, bar tillbaka henne i sin säng. Linus sov oxå Smillas rum så jag var lite rädd att hon skulle väcka honom oxå!

Dagen efter vaknade alla barnen ca 6.45 och det första Linus frågar efter är när han får väcka mamma och pappa, eftersom dom inte kom hem förrän runt fyra så tyckte jag att dom kunde få sova några timmar till, men efter att dom vart uppe och väckt Micke vid nio så kunde dom inte hålla sig längre utan smög in och väckte dom =)

Söndagen började med uppehåll och vi tog tom en promenad, men på eftermiddagen öste regnet ner igen. Vi har tröttnat rejält på det här regnet nu. I går var dagis stängt så barnen och jag var hemma, efter lunch tog vi en sväng till Angelika och Viktor som bjöd på jättegod paj med vaniljsås GOTT!!!!!!

I dag skall jag sätta mig och försöka läsa färdigt en bok för skolan, i morgon är det kursintroduktion i Uddevalla så för en gångs skull ligger jag faktiskt bra till och inte efter.
Hoppas nu bara att det inte regnar mer för vi behöver verkligen måla färdigt huset, vill inte stå med ett halvfärdigt hus nu till vintern och dessutom veta att vi måste göra färdigt det i vår, då vill jag göra i ordning trädgården och min lilla altan jag vill ha på framsidan.

KRAM!!

Fredag

Japp så var det fredag igen, jösses veckorna går så fort!!
Förra helgen hjälpte vi Lisa och Martin att flytta och städa ur lägenheten, den här helgen skall dom på bröllop här i Lysekil så vi skall passa Linus. I morgon Lördag är det Barnens dag  och massa roligheter på stan, hoppas bara att vädret blir bra så man kan en promenad ner med alla tre barnen.
Måste ta mer och nya kort på barnen, var länge sedan nu. Kan fortfarande inte se några kort som jag lagt in här så det måste jag oxå undersöka.
Här har vi fortfarande inga kanaler så det blir till att hyra film i dag med, Micke kommer hem senare då dom skulle ut och äta med jobbet så jag och barnen får ha fredagsmys själva. Ebba beställde hamburgare i kväll så det får det bli, hon trodde visserligen att vi skulle åka in till Mc Donalds men det orkar inte jag så det får bli hemmagjorda.

KRAM!!

Ingen Tv

Jaha, tack vare åskovädret som drog fram i går har vi i dag ingen Tv. Eller dettare sagt vi har inga kanaler, Tv:n funkar (tror jag) men det är bara en massa flimmer. Eftersom vi bor i kedjehus så finns en antenn-förening där vi bor så jag hoppas att dom helt enkelt kan fixa detta. Det får väl bli en film i kväll annars, lyckades ju städa hela huset i går så städa orkar jag inte i dag oxå även om det säkert finns nåt skåp att fixa i ordning. Tvätt finns ju i mängder att ta hand om när man har två dagistjejer hemma, i dag hade dom ätit morotsoppa på dagis. Det är lika spännande varje gång att se om galltvålen tar bort fläckarna, vilket den faktiskt oftast gör. Provade Vanish och den är inte alls lika bra, den tar bort fettfläckar men inte gräs, melon vilket galltvålen gör. Jaha vilka otroliga problem en tvåbarnsmamma kan ha =)

Åskväder

Ja jösses vilket åskväder vi har haft. Började redan precis efter jag hämtat barnen på dagis vid tre, Ebba skulle springa bort till en kompis bara några hus bort. Jag hjälpte henne på med stövlar och regnjacka och sen sprang hon, jag gick upp på övervåningen där jag kunde se henne när hon ringde på. Ingen hemma, plötsligt så bara det smäller till!! PANG!!
Stackars Ebba blev jätterädd, jag hörde henne skrika ända till oss hon överröstade tom regnet som bara vräkte ner. Jag skyndade mig ut och hämtade henne, sen satt vi och mös länge.
Trodde faktiskt att hon skulle få svårt att sova men det har gått jättebra i natt, trots att det  har åskat bra även i natt. Vid en rejäl smäll vaknade hon och jag trodde hon skulle bli ledsen men hon var bara kissnödig.

KRAM!!

Tankar!

Ännu en vecka som gått utan att jag ens hunnit tänka tanken på att skriva här.
Sitter här och tänker på hur både lika och olika syskon kan vara varandra egentligen. Båda mina tjejer är otroligt envisa och bestämda men ändå så olika med andra saker.

Smilla har utvecklat ett alldeles särskilt humör dom sista veckorna, hon kan bli helt vansinnig om hon inte får som hon vill. Slåss och kastar saker omkring sig, måste jag ta henne för att tex byta blöja eller ta på kläder och hon bestämt sig för att hon inte vill drar hon mig i håret och klöser. Röstresuserserna är det heller inget fel på, hur kan dom bli så arga när dom är så små. Egentligen är hon ju inte så liten, hon är ju faktiskt snart 2 1/2 och när Ebba var så gammal hade hon blivit storasyster och ville verkligen göra allt själv. När hon var 1 1/2 tog hon på sig overallen själv vilket jag naturligtvis var glad för eftersom jag var rätt stor när jag var gravid med Smilla. Det var otroligt jobbigt att böja sig ned bara för att få på sig sina egna skor med en jättemage + foglossning, så självklart fick Ebba göra allt som hon ville själv. Man fick bara börja ta på sig ytterkläderna lite tidigare än om jag gjort allt för henne. Nu med Smilla är vi helt klart mer bekväma och tycker det går fortare om vi vuxna gör, det är inte så att inte viljan från hennes sida finns, tvärtom den finns absolut!! Det är ju bara det att det går ju så mycket fortare om man hjälper till.
Ebba blev oxå blöjfri på dagen sommaren efter att hon fyllt två, vilket Smilla inte har blivit än. Vi gjorde några försök men det kom mer på golvet än på pottan, samtidigt tycker hon det är kul och vill nog inte ha blöjan egentligen.

Jag kan få så dåligt samvete när jag tänker på hur mycket jag säkert krävde av Ebba  när hon blev storasyster och även kräver av henne nu, hon är trots allt "bara" fyra drygt. Man tycker hon är så stor och plötsligt händer något som får en att inse att hon är liten oxå, som när hon slår sig och gråter hejdlöst stora krokodiltårar och jag måste trösta och blåsa och helst sätta på plåster innan allt är bra. Smilla däremot är en tuffing som alltid klarar sig trots allt, hon har säkert trillat och slagit sig dubbelt upp jämfört med Ebba men allt går över väldigt fort på Smilla.
Tom när vi låg inne på sjukhuset med Smilla och hon var så dålig var hon tuff.

Det här var i januari i år  mitt under våran B-uppsats och jag hade sovit hemma hos min lillasyster Kristin efter att ha fått min 30 års present av mina systrar. Eftersom mamma hade hämtat mig på lördagen så hade jag ingen bil i Uddevalla så kristin körde hem mig till Lysekil, lovade att hon skulle få middag hemma hos oss innan hon åkte hem. När vi sitter och väntar på maten skulle bli klar säger Kristin att Smilla har konstiga vita prickar i munnen, ja säger jag men hon kan bli lite sådan när hon får mycket astma medicin (Smilla har infektions astma) och just då var hon jätteförkyld och hade feber. Men kolla här säger Kristin!
Jag kollade och då var tungan full i massa vita blåsor, jag ringde till jouren och fick komma ner rätt snabbt. Där säger läkaren att det ett svamp-virus, hon hade oxå en rätt hög sänka vilket tyder på en infektion i kroppen men dom ville ändå vänta ut den. Vi fick en ny tid på tisdagen då dom skulle ta fler prover, dom frågade oxå om drack och åt vilket jag svarade att hon gjorde.
Hemma igen så vägrade hon att äta på kvällen och jag fick nästan tvinga henne att dricka oxå, vi bestämde att jag och Smilla skulle sova nere i datarummet eftersom hon hade sovit så oroligt på natten innan. På måndagen skulle vi träffas för att skriva uppsats så Micke fick vara hemma med Smilla, den här morgonen skulle oxå bilen lämnas för lagning vilket jag gjorde och nu skulle vi alltså vara utan bil tom fredag. På måndagen åt hon ingenting och vi fick tvinga i henne vätska i alla former, nyponsoppa, vatten, lite yoghurt.......
På tisdag morgon fick jag nästan inte i henne något alls, min svärmor kom för att köra oss till jouren. När vi kom dit var det självklart en ny läkare en dansk som jag kanppt förstod och som INTE var barnläkare, han konstaterade att det var munherpes och inte ett svamp-virus! Jag påpekade att hon inte fått i sig mycket vätska, hon fick ju inte bli utttorkad oxå och då frågade han om blöjan varit blöt jag svarade att hon hade kissat mycket lite, han ville ändå avvakta tills dagen efter innan han tog beslut om inläggning OM det var ok för mig. Så himla fult att lägga över sådana beslut på föräldrarna som sitter där med sina sjuka barn, tror dom att man är helt klar i huvet när man har ett barn som sitter i knät och somnar hela tiden, som verkar försvinna mer och mer och bara jämrar sig helt tiden!
Min svärmor kom ialla fall och hämtade oss, när vi kom hem ringde jag till BVC sköterska och frågade hur mycket vätska ett barn skall ha i sig / dygn. När jag berättade att Smilla endast fått i sig ca en halv dl på nästan två dygn, (vilket jag oxå försökte berätta för läkaren på jouren) tyckte hon vi skulle ringa till barnkliniken i Uddevalla direkt. Jag ringde dit och förklarade läget och fick svaret att vi skulle komma in direkt, vi skulle oxå packa en väska eftersom Smilla troligtvis skulle bli inlagd.
Väl inne i Uddevalla gick det fort och man märkte en tydlig skillnad på läkare och läkare, den här läkaren hade ju faktiskt läst Smillas journal! Läkaren konstaterade oxå munherpes och uttorkning, efter högst en timma var det dags att åka vidare till NÄL och barnavdelningen där vi skulle bli inlagda, I U-A hade dom satt EMLA kräm och på NÄL satte dom en droppnål så hon skulle få dropp och vätska upp sig igen. Sedan fick hon oxå smärtstillande så hon skulle slippa ha ont i munnen, dom närmsta dagarna sov hon mest och jag märkte oxå att astman blev sämre. Hon fick liksom inte i sig astmamedicinen ordentligt, då gav dom henne extra astma medicin men på fredag kväll blev hon jättedålig och syresatte sig inte ordentligt så hon fick syrgas. Där låg min lilla skrutta med slangar och grejer och mådde skitdåligt och jag kunde inte göra nåt.
Lördagen gick och mamma och pappa kom och hälsade på, vi tog ut smilla i en lånad vagn en sväng och hon satt bara och hängde. Kristin och Robin kom på kvällen men Smilla sov mest, hemma låg både Micke och Ebba i feber. På söndagen kom Åsa P och vi gick ut med Smilla runt sjukhuset så hon fick lite luft (och jag med) på kvällen skulle jag och Micke byta så jag skulle få vara hemma med Ebba några dagar + att vi skulle ha opponering på vår uppsats på tisdagen (så då skulle vi byta igen). Jag och Ebba åkte hem och Micke fick vara på sjukhuset med Smilla. På måndag morgon hade Ebba feber igen så hon fick vara hemma med mig, vi slappade mest hela dagen. Nu hade det äntligen börjat vända för Smilla oxå, hon var piggare och fick i sig lite glass i alla fall. 
På tisdagen en vecka efter att Smilla blev inlagd skulle vi få domen på våran uppsats och hemtentan, gissa om jag blev chockad när jag fick VG på hemtentan som var skitsvår (tyckte jag i alla fall). Uppsatsen blev godkänd så vi var nöjda, fast jag var supernöjd mitt första VG under åren som vi läst!! Mitt andra fick jag under vårens nästa kurs =)
Åkte upp till NÄL och avlöste Micke som bara blev sämre, han hade haft feber hela tiden som han varit på NÄL med Smilla, som bara blev bättre och bättre däremot var hon förstoppad och vi misstänkte oxå urinvägsinfektion. Men hon åt mer och var uppe mer och skrattade tom i bland!
Senare ringde min svärmor, som jag hade lämnat Ebba hos då hon fortfarande hade feber och sa att Ebba klagade över ont i halsen. Jag fick då ringa till jouren i Lysekil från NÄL och förklara att jag ville att dom skulle kolla både Ebba & Micke så att dom hade fått penicillin INNAN vi kom hem med Smilla om dom behövde. Dom fick en tid direkt och båda två fick penicillin oxå.
På onsdagen kämpade vi en andra gång på att få ett urinprov från Smilla då det första var tveksamt, men allt gick i alla fall åt rätt håll.
På torsdagen kom läkaren och berättade att vi skulle få permission och sen skulle hon ringa på fredagen om hur det blev sen. JIPPIE!!!!! Vi skulle äntligen få komma hem!!!!
När vi kom hem vände allt ännu snabbare och Smilla började bli sitt gamla vanliga jag. Läkaren ringde på fredagen och bekräftade en UVI på Smilla och skrev ut penicillin även till henne, hon skrev oxå ut oss från sjukhuset då!
Det var nog dom 10 värsta dagarna någonsin, så hemskt att se sitt barn så sjukt! Samtidigt var man så otroligt kluven eftersom Ebba var hemma och självklart längtade jag efter henne med, hon var ju oxå sjuk och längtade efter både mamma och Smilla. Men hon hade ju sin pappa i alla fall!!

En månad efter att vi blev utskrivna fick Smilla även rör inopererade i öronen, kan säga att hon var väl inte jätteförtjust i sjukhuspersonalen!! Hon var nog rätt trött på gröna kläder och vita rockar!

Vet faktiskt inte om jag har tackat alla som fanns där under dom där jobbigaste dagarna, i så fall gör jag det nu TACK!!
Jösses vad långt det här blev, har inte skrivit ner allt så här förut och har nog heller inte tänkt på hur jobbigt det faktiskt var. Men nu är det gjort i alla fall.
KRAM PÅ ER ALLIHOP!!

RSS 2.0