En hel månad!

Ja det är tydligen en hel månad sen jag skrev något här inne! Mycket har hänt sen dess såklart. C-uppsatsen blev inlämnad i tid och examinationen på den var en av de värsta sakerna jag gått igenom. Sitta i ett rum med personer som har som jobb att kritisera något som man lagt ner så otroligt mycket tid och arbete med kändes rent ut sagt för jävligt! Samtidigt var det otroligt lärorikt och visst vissa saker förstod man och tyckte själv i efterhand att man kanske skulle tänkt på. Vi fick lite kompletteringar men det löste vi snabbt och nukan vi allihopa titulera oss färdiga lärare för yngre åldrar!!

Båda tjejerna har oxå fyllt år så nu har vi en femåring och en treåring i huset!! Stora tjejer som är lika envisa och bestämda som vanligt! På långfredagen hade vi kalas för båda två och som överaskning hade vi beställt en tårta med Hello Kitty på:

Naturligtvis fick tjejerna många fina presenter, av oss blev det mest kläder men vi köpte oxå ett tv-spel Wii med både Guitar Hero och ett typ Sing star. Annars fick de en lekstuga som vi nu som bäst försöker att göra inflyttningsbar. I går grundmålade vi utsidan, så får vi om vi kan göra lite på insidan sen oxå. Smilla fick en cd-spelare, duplo, böcker. Ebba fick leksaks kaffe-kokare, brödrost och mixer, böcker, små figurer att ha i dockskåpet. Båda fick även möbler till dockskåpet.

Några av kalas gästerna


På påskafton hade vi Åsa o Morgan + Elias, Angelica o Martin + Viktor o Oskar här på kvällen, vi åt och drack gott och hade jättetrevligt! Resten av helgen bara vi tog det lugnt!
Jobbade hela veckan men blev förkyld i tisdags så har kännt mig hängig och trött hela vägen, den har fortfarande inte släppt ordentligt men känner mig ändå piggare. I dag är det även dags för simskola för Ebba och jag smilla blir hemma och myser! Skall bli riktigt skönt, i morgon är det jobb igen. Jobbar ju heltid nu vilket känns lite konstigt men samtidigt skönt, nu är jag ledig på riktigt när man kommer hem från jobbet!

På återseende och krama varann i trafiken =)


RSS 2.0