Kusinträffen

Så har den årliga kusinträffen ägt rum, i år var vi uppe en liten bit utanför Strömstad hos Jenny och Martin och deras barn Wilma och Max. Eftersom vädret var varmt och skönt åkte vi upp redan i fredags vilket även Lisa, Martin och Linus gjorde. Dom skulle bo i en lägenhet på Silverhornet och vi hade lånat husvagn som vi ställde upp på Jenny och Martins tomt.
Vi badade, solade och hade gött hela dagen. Barnen lekte oavbrutet hela tiden med endast avbrott med sömn, så himla kul att barnen oxå tycker det är roligt nu. På fredag kväll grillade vi och drack lite öl och vin, sedan var det läggdags för barnen och vi vuxna satt uppe en stund till.
På lördag morgon vaknade jag av regnet som smattrade mot husvagnstaket, typiskt när man hade velat sola och bada en dag till. Dessutom skulle ju alla andra kusiner dyka upp senare oxå. Jag och Micke + Lisa och Martin bestämde oss i alla fall för att ta en sväng in till staden. Ebba ville inte följa med så hon var kvar hos Jenny och Martin och lekte med Wilma och Max.
Först åkte vi till en affär som skulle ha bra priser på Didrikssonkläder mm, där fyndade jag en Didriksson jacka för knappt 300 Micke fick köpt sig ett helt regnställ som från början kostade 2000 och som vi nu betalade 500 för. Sedan knödde vi in oss i stan vilket var ett rent H- vete, till slut fick vi en parkeringsplats men jösses vad folk det var i stan. Norskar överallt och fullknökat, efter en halvtimma hade jag tröttnat men det blev ändå en stund till innan vi kom oss i väg tillbaka. Nu fick vi stå i bilkö i ca 40 minuter för att ens komma ut ur stan och det stog i princip helt stilla stundtals. När vi väl kom tillbaka fick jag lätt erkänna att min kära kusin Jenny haft rätt, det är inget roligt alls i Strömstad på sommaren med alla folk. Trodde faktiskt inte att det kunde vara värre än i Lysekil!!
När vi kom tillbaka hade redan några börjat droppa in, bla min kusin Magnus hans mamma Gullan och Jennys mamma Kerstin. Gullan och Kerstin är alltså mina fastrar, sedan kom min mamma och pappa till mina barns glädje! Mojmoj ropade Smilla när hon vaknade efter att ha sovit i bilen en stund. Lillasyster Kristin och hennes Robin kom oxå ungefär samtidigt.
Sedan kom Henrik (min kusin och bror till Magnus)och Tina med deras son Anders, Thomas (som är bror till jenny), Maggan (min faster), Mattias (min kusin och son till maggan) med sin Sara och deras lille 6 veckor gamla son Ludwig som var så himla söt!!!!
Några kusiner var det som fattades oxå som vi hoppas få se nästa år, Jonas (bror till Mattias) med sin Anna + barnen Tuva och Theo, Caroline (syster till Mattias och Jonas).
Vi hade faktiskt tur med vädret som höll upp hela eftermiddagen och kvällen, vi grillade, åt och drack gott, lekte lite och hade det jättetrevligt.
Vid ca 22.00 var det dags för barnen att lägga sig och sedan fortsatte vi att sitta tjöta om allt möjligt. När klockan var 01.00 hade dom flesta dragit sig hemåt, det var bara vi andra kvar som skulle sova över. Ändå kom vi inte i säng förrän vid två snåret då vi alla tyckte att det räckte, eller dettare sagt alla andra än Lisas Martin, Thomas och Robin som satt kvar och tjötade till halv tre!
Dagen efter var nog alla lite sega men på gott humör, tyvärr regnade det även denna morgon när vi vaknade men det höll upp sen. Ebba ville inte alls åka hem utan tyckte vi kunde stanna ett par dagar till, men vi kom oss i väg med husvagn och allt. Ca 14.00 var vi hemma på torpet och packade ur alla grejor ur husvagnen för att sedan bege oss ut till Stale för att städa ur den, husvagnen är nu tillbaka på Slätten hos ägarna. TACK!! för lånet Carolien och Henrik.
hade tänkt ta en massa kort under helgen men oturligt nog tog batteriena slut i fredags, får förlita mig på min sambo som tog lite grann med mobilen.

KRAM PÅ ER!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0