Tråk!!!!!!

Är så otroligt tråkigt när det bara regnar ute, uppehåll mest på dagarna men så kommer regnet på kvällen så inte kan vi måla färdigt heller!! 
Har nu fått upp grinden nästan helt färdigt så nu kan Smilla få härja bäst hon vill i vår trädgård. I förrgår tog jag och Smilla en tur till Angelikas syster Erika (Angelika var oxå med) som har Alice som är lika gammal som Smilla och även en liten Elsa på fyra månader. Kul för Smilla att kunna leka med någon jämngammal och inte alltid vara tvungen att leka med storasyster och hennes kompisar. När vi kom hem vid 16.30 drog hela familjen i väg till Torp där en ny dator skulle inhandlas då den gamla har varit alldeles för seg det sista. Tyvärr blev det ingen ny skärm så det får vi önska oss i julklapp =)
Självklart blev det Mc Donalds och sedan hem, en liten utflykt i alla fall. I går gjorde vi absolut INGENTING så i dag måste vi försöka hitta på nåt . Hmmmmm får väl se vad det kan bli, än så klänge så sover både pappan och det minsta barnet i huset så vi får väl vänta och se vad dom kan töänka sig när dom pallrat sig upp.

KRAM!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej vart åkte ni med husvagnen? Blev det vimmerby?Är hemma efter möhippan igår var kanonrolig och som vanligt med dessa tjejer en riktig superfest....

Kram syster

2008-08-10 @ 18:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0