Jobb!

Så var det redan söndag och jag har jobbat tre dagar denna vecka. I onsdags hade vi en planeringsdag där vi först gick igenom avdelningens kvalitetsredovisning och sedan hur vi skulle jobba mm. Självklart jätteintressant och det är så roligt att äntligen kunna jobba på riktigt igen! I torsdags och fredags jobbade jag och även om jag träffat barnen och vikarierat där innan så är det ändå mycket nytt. På fredagen kom M och barnen och hämtade mig, båda barnen hade då däckat i bilen och var helt slut. Ebba vaknade när vi kom hem men Smilla fick jag inte liv i förrän det var dags att äta vi sex-tiden, då hade hon sovit i nästan 1,5 timma. Det blev självklart lite fredagsmys med popcorn och Lets dance innan det var sovdags för tjejerna. I går tog jag med mig barnen och åkte till Caroline och hennes barn, där blev det promenad och fika. På kvällen såg vi naturligtvis på Körslaget, jag hejar ju självklart på Team Erik och Uddevalla!!!!
I dag hade jag tänkt att vi skulle göra ett spontanbesök hos Jossan men dom var inte hemma i dag, vi får väl komma på nåt annat att göra. Här finns en hel del att pyssla med men jag har inte lust. I går åkte nästan alla julsaker ut men stjärnorna i fönstrena uppe hänger kvar då vi inte satt upp någon fönsterbänk än och lamporna måste ha nåt att stå på. Kanske ett litet projekt i dag.........
I morgon är det dags för läkarbesök för Smilla och ny läkare, blir nog jättebra. Tisdag torsdag är det jobb och på onsdag examination för den här kursen, sen drar arbetet på C-uppsatsen i gång på riktigt.
Som vanligt är det alltså fullt upp =)

Tjipp och Hej!!

Kommentarer
Postat av: jossan

Aaaaahhh så typiskt vettu!

Är hemma igen nu och är helt färdig :-) Men kom GÄRNA en annan dag!!

2009-01-11 @ 19:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0