TRÖTT

Jösses vad trött jag är! Har jobbat hela dagen, 7.30-16.00. Älskar verkligen att jobba men det tar en del på krafterna oxå och jag måste ju lägga en hel del energi på C-uppsatsen oxå! I dag har vi tex haft temasamling, vi flög till syrien =) Dom har gjort i ordning pass, biljetter, resväskor mm till barnen sen innan, i dag fixade vi till ett "flygplan" och med hjälp av projektor och googleearth tog vi med barnen på en flygtur till syrien, jättekul och barnen är helt fantastiskt duktiga. När jag kom hem åkte M upp till sitt jobb då han varit hemma med barnen i dag, tog en dag extra för säkerhets skull eftersom S hade så himla hög feber i söndags. Men i morrn är det dagis igen! Jag börjar 6.30 så jag skall försöka komma i säng i tid, cyklar ju även till jobbet  så allt måste vara färdigt så att det bara är att kasta sig i väg.

Förra måndagen var vi ju oxå hos Smillas nya astmaläkare, han tyckte att vi skulle höja henne pulmicortdos då hon får aeromir nästan varje dag. Eftersom hennes tal inte är helt förståligt  tyckte han även att  vi skulle be om en noggrann titt i hennes mun, i dag hörde hennes öronläkare av sig och vi skulle få en kallelse till öron och logoped igen. På ett sätt är det skönt att man inte behöver tjata och att man tas på allvar samtidigt vill man ju att det inte skall vara nåt utan att talet kommer av sig självt. Vi förstår henne ju men det är svårt för andra utomstående att förstå henne. Tex har hon inte k,p,t,f,b,d,v,g,r,s-ljuden utan blandar in m och n i de flesta ord, Ebba blir Emma osv, däremot kom det en dag när det var snö ute ett ord som i princip helt "rent" då sa hon: nöängel! och pekade ut på snön. OJ vad glad jag blev då!!

Här kommer en bild på vår lilla skrutt som faktiskt blir tre år i slutet på marsVisst är hon snygg vår egen superhjälte =)

Kommentarer
Postat av: kristin

jösses vad snygg hon är =)

mosters lilla snöängel :P en av tre.. thihi..

massvis med pussar på er allihop och tack för senast =)

2009-01-20 @ 21:02:37
URL: http://kristinnilsson88.blogg.se/
Postat av: kristin

hej!

kolla in den här sajten, din blogg är värd nästan 4000 enlige dem... hihi

http://bloggvarde.se/

2009-01-22 @ 21:13:08
URL: http://kristinnilsson88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0